Fiets mee van Mond tot Kont

Op zaterdag 8 juni is het zover! Dan dagen wij je uit voor een echte challenge:
Fiets 250 km met ons mee voor de spijsvertering!

De start is in Egmond aan Zee en de finish in Rectum (Overijssel). Fiets individueel of met een team, in estafette vorm of gezamenlijk. Ga de uitdaging voor je spijsvertering aan en we zien je 8 juni!

Check het menu linksboven voor alle informatie over de Mond tot Kont Challenge.
Heb je nog vragen? Neem contact op met acties@mlds.nl.

Lees ook:
Wat is de van Mond tot Kont Challenge?
Wat kun je verwachten en wat moet je zelf regelen?
Routes
Sponsortips
Toolkit
Maatvoering wielershirt
Veelgestelde vragen

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik fiets mee!
  Bekijk alle
15/02/2024 | 9:15

Wat gaan we doen?

Naast de Buik Klassieker gaat de MLDS een extremere fietschallenge organiseren. Fiets je met ons mee van Mond tot Kont, en haal je daarmee geld op voor onderzoek naar spijsverteringsziekten? Schrijf je in als team (estafette of gezamenlijk) of fiets de gehele afstand individueel. Onderweg kom je 2 rustposten tegen. Met toiletten, energierijke voeding. EHBO is er onderweg om je te ondersteunen indien nodig. Wij (en je familie en vrienden) volgen je de gehele rit door de GPS tracker die je van ons ontvangt. En bij de finish in Rectum staan we klaar om je te ontvangen met muziek en een heerlijke afsluitende maaltijd. Neem familie gezellig mee (heb je ook gelijk weer een lift terug naar Egmond of naar huis). Kijk hier voor alle informatie
Bekijk alle

Een gezonde spijsvertering voor iedereen: dat is ons doel. Daar zetten we ons samen met artsen, onderzoekers, collectanten en donateurs vol overgave voor in. We financieren mogelijkheden om ziekten vroegtijdig op te sporen. En we maken ons er sterk voor dat iemand die ziek is snel de juiste behandeling krijgt. Maar veel liever voorkomen we dat iemand een spijsverteringsziekte krijgt. Daarom zeggen we tegen iedereen: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.