Toolkit

Maak gebruik van onze handige Toolkit om je te helpen bij je fondsenwervende activiteiten. Hier vind je een overzicht van handige tools die je kunt gebruiken bij het werven van meer teamleden en sponsoren.

Vergeet bij het delen van de afbeeldingen op social media of je e-mail handtekening natuurlijk niet om de link naar je persoonlijke donatiepagina toe te voegen!

 

Social media bericht

Ik fiets 8 juni de Mond tot Kont Challenge, een extreme fietstocht waarmee de Maag Lever Darm Stichting geld inzamelt voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Wil je me helpen door mij te sponsoren? Strijd mee voor een gezonde spijsvertering!

*voeg hier zelf de link van jouw persoonlijke actiepagina aan toe*

 

E-mail bericht

Beste (naam ontvanger),

Op zaterdag 8 juni fiets ik 250 kilometer in de van Mond tot Kont Challenge. Een fietstocht waarmee de Maag Lever Darm Stichting geld inzamelt voor onderzoek naar spijsverteringsziekten zoals darmkanker, alvleesklierkanker, de ziekte van Crohn, PDS en coeliakie. Omdat het zó hard nodig is.

Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Sponsor je mijn deelname aan deze Challenge en strijd je mee voor een gezonde spijsvertering?

*Voeg hier zelf de link naar jouw persoonlijke actiepagina aan toe*

Hartelijke groet,

(naam afzender)

 

Logo's (volgen zo spoedig mogelijk)

Flyers en posters

De flyers en posters komen zo spoedig mogelijk beschikbaar. Deze kan je zelf downloaden en uitprinten, óf je kan gedrukte flyers en posters gratis bij ons aanvragen. Heb je hier interesse in? Stuur een e-mail naar acties@mlds.nl en geef het aantal wat je wil bestellen door.

 

Sociale media berichten

Laat iedereen in je omgeving horen dat jij op de pedalen springt in de strijd tegen spijsverteringsziekten! Geheid dat familie, vrienden en kennissen je zullen steunen. Slimme tip: zet meteen de link naar jouw persoonlijke actie pagina in de tekst. Dan kan iedereen meteen een mooie donatie plaatsen!

De berichten volgen zo spoedig mogelijk.

Wil je ook nog een bericht toevoegen aan de story of highlight van Facebook en Instagram? We've got you! Dit is een super goede manier om extra aandacht voor je deelname te vragen! 

Bekijk ook onze sponsortips! Daarmee heb je alles in huis om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten!